Volg ons op:

Een vinyl vloer is gemakkelijk schoon te houden, kan tegen een stootje en is bovendien erg betaalbaar. Een vinyl vloer van Wonen Ter Aar is in allerlei kleuren en met verschillende prints te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke afbeeldingen voor op een kinderkamer of de structuur van een laminaatvloer die geprint is op vinyl. Ook de prijs van een vinyl vloer is altijd erg concurrerend, dus dat is ook mooi meegenomen!

Voordelen van een vinyl vloer
Een vinyl vloer is, door de beschermende toplaag, gemakkelijk in het onderhoud. Dweilen en stofzuigen gaat dan ook erg snel en eenvoudig. Zeker voor mensen met een allergie is een vinyl vloer een uitkomst. Ook heeft het de eigenschap dempend te werken, omdat onder de harde toplaag zachte en verende kunststof zit.

Vriendelijke vinyl vloer
Een vinyl vloer zit meestal op een rol van 2 tot 4 meter breed. Hij is gemakkelijk te leggen, maar voor het verlijmen is wat meer handigheid vereist. Gelukkig weten we daar bij Wonen Ter Aar wel raad mee en leggen wij de vloer ook voor u. Een vinyl vloer is vochtbestendig en ook geschikt om vloerverwarming onderdoor leggen. Kortom: uw nieuwe vloer wordt een vinyl vloer!