Volg ons op:

De rolgordijnen, verduisterend of niet-verduisterend, zijn erg betaalbaar en ook in allerlei stoffen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan voiles, glanzende stoffen en licht filterende stoffen, maar ook lichte kleuren, want dan nog kunnen de rolgordijnen verduisterend werken.

Rolgordijnen: verduisterend en handig
Verduisterende rolgordijnen zijn ontzettend handig, ze nemen weinig ruimte in en ze zijn in allerlei kleuren te bestellen. De verduisterende rolgordijnen zijn een klassiek product en geschikt voor bijna iedere ruimte. Met onze rolgordijnen verduistert u in een handomdraai uw slaapkamer, zitkamer of zolderkamer. In tegenstelling tot bijvoorbeeld lamellen of jaloezieën laten ze geen streepjes licht door.

Rolgordijnen verduisterend
De verduisterende rolgordijnen zijn met twee soorten ophangsystemen leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan een kunststof bak waarin het gordijn verdwijnt. Populair zijn ook de verduisterende rolgordijnen voor draai- en kiepramen. Bovendien kan het rolgordijn zonder boren of schroeven op het draai- en kiepraam bevestigd worden.

Op zoek naar een betaalbare raamdecoratie? Kies onze rolgordijnen: verduisterend, licht filterend of bijpassend.