Volg ons op:

Zoekt u plissé gordijnen die perfect voor uw raam en bij uw interieur passen? Dan bent u bij Wonen Ter Aar aan het juiste adres. Hier vindt u allerlei plissé gordijnen, met één laagje stof, en dupli-gordijnen, met twee laagjes stof. U heeft een ruime keuze uit stoffen en kleuren, van transparant tot verduisterend, plissé gordijnen met een print of zelfs een werkje in de stof.

Aan- en opmeten van plissé gordijnen
Plissé gordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met bijzondere vormen en maten. De gordijnen zijn geluiddempend en bovendien is het een mooie oplossing voor de klimaatbeheersing bij u in huis. Wanneer u wilt, kunnen de plissé gordijnen door ons aangemeten en gemonteerd worden. U heeft er geen omkijken naar en u weet zeker dat alles solide is opgehangen.

Populaire gordijnen en raamdecoratie
U kunt uw plissé gordijnen omlijsten met een overgordijn, wanneer u uw raamdecoratie helemaal af wilt maken. Onze collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en we denken graag met u mee of het overgordijn bijvoorbeeld in een vlinderplooi of trippelplooi gemaakt mag worden.

Voor uw plissé gordijnen, overgordijnen en andere raamdecoraties gaat u naar Wonen Ter Aar.