Volg ons op:

Interieurideeën genoeg, wanneer u binnenloopt bij Wonen Ter Aar. Van landelijke meubels tot kinderbedden, van plissé gordijnen tot pvc vloeren, u vindt het in onze 2000m2 grote showroom allemaal.

Uw interieurideeën doet u het beste op wanneer u de tijd heeft om rond te kijken en in een zaak bent waar u het één en ander mag uitproberen… Ga daarom gerust eens zitten op de eetkamerstoelen of ga lekker liggen op de bedden. Laat u informeren door één van onze medewerkers, want dat zijn stuk voor stuk experts op het gebied van interieurideeën.

Uw interieurideeën, ons vak.
Wat voor interieurideeën u ook heeft, wij helpen u graag om de droominrichting van uw huis samen te stellen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen.

Kom gerust eens langs voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Dan zetten we uw interieurideeën in een handomdraai om in een inrichting die helemaal aan uw wensen voldoet, van vloer tot gordijn en van kleurstelling tot comfort. Bij Wonen Ter Aar wordt overal aan gedacht.

Het hoeft niet bij dromen te blijven. Kom naar Wonen Ter Aar en uw interieurideeën worden werkelijkheid!