Volg ons op:

Houten jaloezieën zijn natuurlijk hartstikke chique en ze geven een gezellige sfeer aan uw interieur terwijl het geheel zo toch een strakke en moderne afwerking kent. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en ook het klimaat in huis regelt u er gemakkelijk mee. Met houten jaloezieën houdt u in een handomdraai de zon tegen of laat u juist het licht door.

Houten jaloezieën: de perfecte oplossing
Omdat we de houten jaloezieën leveren in verschillende kleuren, maten en dikten, passen ze in ieder interieur. U heeft de keuze uit een bredere ladderband of een smal ladderkoord dat de jaloezieën met elkaar verbindt. Houten jaloezieën zijn de perfecte oplossing voor ramen met bijzondere maten!

Op maat gemaakte houten jaloezieën
Wilt u uw houten jaloezieën op maat laten maken? Geen probleem. Leg uw wensen en voorkeuren bij ons neer, geef de maten van de raampartijen door en kies een kleur die past bij uw interieur, dan maken wij uw houten jaloezieën op maat. Ook wanneer u geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld aluminium jaloezieën, plissé gordijnen of rolgordijnen, kun u natuurlijk terecht bij de woonexperts van Wonen Ter Aar.

Een chique én praktische raamdecoratie? Dat kan. Kies voor houten jaloezieën van Wonen Ter Aar.