Volg ons op:

Zoekt u een duorolgordijn dat perfect voor uw raam en bij uw interieur past? Dan bent u bij Wonen Ter Aar aan het juiste adres. Hier vindt u allerlei raamdecoraties, van een duorolgordijn tot een plissé gordijn, gordijnen met één laagje stof, en dupli-gordijnen, met twee laagjes stof. U heeft een ruime keuze uit stoffen en kleuren, van transparant tot verduisterend, plissé gordijnen met een print of zelfs een werkje in het stof.

Voordeel van duorolgordijn
Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar bewegen. U kunt de lichtinval hierdoor goed regelen en het duogordijn vormt hierdoor de ideale sfeermaker. Het duorolgordijn haalt u gemakkelijk op en laat u ook even gemakkelijk zakken, ongeacht de stof. U heeft een ruime keuze uit lichtere en zwaardere stoffen met allerlei verschillende kleuren en prints.

Populair duorolgordijn
De trend van dit moment is het duorolgordijn. Uw ruimte is hiermee strak en toch gedecoreerd ingericht en u creëert de sfeer die u wilt: landelijk, hip, modern of juist klassiek. Onze collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en we denken ook graag mee over de overgordijnen wanneer u het geheel wat meer aan wilt kleden.

Voor uw duogordijn, plissé gordijn of overgordijn gaat u naar Wonen Ter Aar.